Hue trapverlichting

LED trapverlichting die werkt met Philips Hue

Complete set van eenvoudig te monteren trapverlichting die samenwerkt met uw Hue systeem, dat is wat LedstripKoning sinds kort aanbiedt. Wanneer u op zoek bent naar ledstrips voor het verlichten van traptreden en deze aan wil sturen met de Hue app, dan is onze Hue compatible trapverlichting set de uitkomst. De ledstrips communiceren via de Zigbee controller met uw Hue systeem, waardoor de gehele set te dimmen en te bedienen is met Hue. De trapverlichting sets zijn eenvoudig te monteren zonder dat u met een soldeerapparaat in de weer hoeft. U heeft de keuze uit led strips reeds gemonteerd in een aluminium led profiel of zonder. Daarnaast kiest u zelf voor het aantal treden die verlicht moeten worden, zo stelt u met gemak een complete set samen helemaal naar uw wens. Welke keuze u ook maakt, alle sets zijn te koppelen met uw Hue systeem en dus te bedienen via de app op uw telefoon! 

Philips Hue heeft geen complete set LED trapverlichting in het huidige assortiment, maar we kunnen ons goed voorstellen dat het wel een wens is om ook de traptrede verlichting te bedienen met de Hue app. Daarom hebben we deze complete, Plug & Play ledstrip sets samengesteld die u in één keer voorzien van verlichting van al uw traptreden. U heeft de keuze uit vier verschillende soorten trapverlichting. 

  • Warm Witte trapverlichting voor de looppad breedte (50cm breed)
  • Warm Witte trapverlichting voor de gehele breedte (130cm breed)
  • Warm Witte trapverlichting voor de looppad breedte, voorzien van aluminium led profiel per ledstrip
  • Warm Witte trapverlichting voor de gehele breedte, voorzien van aluminium led profiel per ledstrip

Kies uw trapverlichting set

Trapverlichting compleet

Hue compatible - 130 cm

0 star(s)
199,95
Warm wit - tot 16 treden
Philips Hue compatible
Ledstrip in profiel

Trapverlichting compleet

Hue compatible - 50 cm

154,95
Warm wit - tot 16 treden
Philips Hue compatible
Ledstrip in profiel

Trapverlichting compleet

Hue compatible - 50 cm

89,95
Warm wit - tot 16 treden
Philips Hue compatible
Complete set - Plug & Play

Trapverlichting compleet

Hue compatible - 130 cm

0 star(s)
154,95
Warm wit - tot 16 treden
Philips Hue compatible
Complete set - Plug & Play

Traptrede verlichting Hue compatible

Het enige wat u te doen staat is een keuze te maken voor het aantal treden dat u wilt gaan verlichten, de complete set die bij u geleverd wordt zal bestaan uit dat aantal ledstrips, één per trede, en uit de benodigde montage materialen. Uiteraard wordt er een duidelijke handleiding meegeleverd die installatie zeer eenvoudig maakt. Voorheen was het alleen mogelijk om elke traptrede te verlichten door zelf met de soldeerbout aan de slag te gaan, of met allerlei losse kabeltjes. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd. Daarom hebben wij complete trapverlichtingen sets met een Plug & Play systeem, zonder losse kabeltjes en soldeerbout. Zo kan ook een starter de led strips eenvoudig installeren. Natuurlijk blijft het een klus om alle treden te voorzien van verlichting, maar het meest tijdrovende gedeelte nemen wij voor u uit handen! 

+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur