Zakelijke klant Test

... worden bij LedstripKoning? Dat kan!

Vele bedrijven gingen u namelijk al voor. De hoge kwaliteit producten, uitstekende service, grote voorraden en supersnelle levertijden sluiten perfect aan bij de hedendaagse markt. Dat onze producten veelal Plug&Play worden geleverd is niet alleen praktisch voor de consument, maar juist ook tijdbesparend voor de professional. 

LedKoning Zakelijk is voor iedereen met een KvK-nummer die op zoek is naar een persoonlijke en gemakkelijke manier voor zakelijke aankopen. Het plaatsen van bestellingen maken we jou als zakelijke klant zo gemakkelijk mogelijk. 

Zakelijke klanten bieden we diverse extra voordelen:

   
Bestellen
Als zakelijke klant heb je de mogelijkheid telefonisch of per mail offertes op te vragen, offline én online op rekening te kopen.
  
 
Razendsnelle service
Als zakelijke klant ontvang je een offerte altijd binnen 24 uur na de aanvraag en je bestelling is wanneer op voorraad de volgende dag bij je binnen.
  
Eigen accountmanager
Als zakelijke klant heb je een eigen accountmanager en dat klinkt heel chic, maar is vooral heel gemakkelijk omdat die op de hoogte is van jouw situatie.
  
Korting op maat
Als zakelijke klant is het mogelijk om in overleg een kortingspercentage af te spreken die gelijk verwerkt is bij je offline én online bestelling.
  
Achteraf betalen
Als zakelijke klant heb je bij ons de mogelijkheid om achter af te betalen. Wel zo makkelijk en je ontvangt ook een factuur voor de boekhouding.
  
Eén account
Als zakelijke klant heb je met meerdere gebruikers toegang tot hetzelfde zakelijke account. Altijd handig als je met meerdere personen de inkoop doet.

Bel of mail jouw accountmanager om kennis te maken:

   

Contactgegevens:
T: +31 6 48059788
E: [email protected]