U bent hier:

RGB COB: 840 leds p/m

Maak uw keuze:

RGB COB led strips

Onze RGB COB led strips geven een extra strakke lichtlijn in alle kleuren en hebben maar liefst 840 leds per meter. Dankzij dit hoge aantal leds per meter is de lichtlijn niet alleen veel strakker dan die van de standaard SMD ledstrips, maar is de lichtopbrengst ook nog eens hoger.

  • RGB COB led strips
  • De strip is geheel egaal, vrijwel geen losse leds zichtbaar
  • Strips met 840 leds per meter
  • Extra grote lichthoek van 180°
  • Erg buigzaam, zodat de strip veel minder gevoelig is voor een breuk

RGB COB led verlichting voor dotless lichtlijn

Onze RGB COB led strips geven een strakke lichtlijn in alle kleuren, waarbij de individuele ledjes niet meer zichtbaar zijn. Wanneer u een ledstrip wilt gebruiken zonder led profiel of met een laag led profiel, dan is het verstandig om voor een COB led strip te kiezen. Hiermee kunt u namelijk toch nog een strakke, dotless lichtlijn krijgen ook zonder gebruik van een profiel. Bovendien kunt u gebruik maken van de extra grote lichthoek van deze COB led strips, wanneer u ervoor kiest geen profiel te gebruiken. Deze COB ledstrips zijn ook nog eens extra buigzaam en scheuren of breken dus minder snel én hebben een extra hoge lichtsterkte.

Wanneer de bovenstaande voordelen van COB ledstrips voor u minder van belang zijn, kunt u ook onze SMD RGB Pro led strips overwegen.

Losse COB RGB leds strips of complete sets

We hebben zowel losse COB ledstrips met 840 leds per meter als complete sets beschikbaar. Wanneer u meteen alles in huis wil halen om de COB ledstrip aan te sluiten en te bedienen, kunt u het best kiezen voor de complete set. Hierbij ontvangt u een 24 Volts voedingsadapter en een bediening naar keuze, zodat u de COB strip meteen kan installeren en in gebruik kan nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om enkel de losse COB led strip te bestellen. De losse RGB COB strips zijn beschikbaar in afmetingen tot 5 meter en de COB sets tot 10 meter.