Nu besteld, morgen in huis
5 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
LedstripKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.

Led strip informatie

Koofverlichting: Ontdek alles over led koofverlichting

21-06-24
Door: Krijn Ermerins

Koofverlichting is een elegante manier om uw interieur te verlichten en een unieke sfeer te creëren. Deze subtiele vorm van verlichting geeft elke ruimte een stijlvolle uitstraling en kan zowel functioneel als decoratief worden ingezet. In dit artikel bespreken we alles wat u moet weten over led koof verlichting en hoe u deze het beste kunt toepassen in uw huis.

Spiegel verlicht met koud witte led strip

Spiegelverlichting met led strips

21-05-24
Door: Salomee Keus

In een wereld waarin verlichting niet alleen functioneel is, maar ook een cruciale rol speelt in het bepalen van de sfeer en uitstraling van uw huis, zijn led strips een veelzijdige en eigentijdse keuze. In dit artikel bespreken we de voordelen van led strips voor spiegelverlichting, geven we stapsgewijze installatie-instructies en delen we creatieve toepassingen.

Trapverlichting bij Michelle thuis

26-04-24
Door: Salomee Keus

Michelle heeft gekozen voor onze warm witte LED trapverlichting van 50 cm breed, wat een perfecte keuze bleek voor de uitstraling en grootte van haar trap. In deze blog delen we hun ervaring en de foto's van de indrukwekkende transformatie van haar huis.

Halogeenspots vervangen door led

26-02-24
Door: Krijn Ermerins

In de afgelopen jaren hebben veel huishoudens en bedrijven er voor gekozenom hun traditionele halogeenspots te vervangen door ledverlichting. De markt van led spots, led strips en led stralers wordt steeds groter en de overstap is niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt ook voor een vermindering van de energiekosten. In dit artikel nemen we u mee door de voordelen van ledverlichting en bieden we informatie om uw halogeenspots te vervangen door led. 

Kerst LED verlichting

14-12-23
Door: Salomee Keus

Het is weer die tijd van het jaar waarin de feestelijke sfeer in de lucht hangt en huizen worden omgetoverd tot betoverende wonderlanden. Misschien is het dit jaar een goed idee om iets nieuws te proberen en uw kerstdecoraties te upgraden met de veelzijdigheid van led strips.

Ontdek hoe deze veelzijdige lichtbronnen een frisse, moderne twist kunnen geven aan uw kerstversiering.

Verschil tussen Basic, Premium, Prime en Pro led strips

12-12-23
Door: Krijn Ermerins

Voor vrijwel alle soorten led strips bieden wij Basic, Premium, Prime en Pro versies aan. Deze verschillende soorten strips beschikken over andere eigenschappen waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen. Toch zijn er ook veel overeenkomsten waardoor de juiste keuze niet altijd voor de hand liggend is. In dit artikel leest u alles over de verschillen tussen Basic, Premium, Prime en Pro strips en waar u op moet letten bij het maken van de juiste keuze.

Kastverlichting met sensor

24-11-23
Door: Salomee Keus

Bent u op zoek naar de perfecte manier om uw kasten, lades en andere donkere ruimtes te verlichten? Zoek niet verder! Ontdek onze collectie van draadloze slimme kastverlichting.

Indirect licht

08-11-23
Door: Krijn Ermerins

Licht is overal om ons heen en heeft een grote invloed op hoe we onze omgeving ervaren. Er zijn twee belangrijke manieren waarop we licht kunnen gebruiken: direct en indirect licht. In deze blog gaan we dieper in op wat deze verlichtingsmethoden zijn, wat ze goed en minder goed doen, en wanneer u ze het beste kunt gebruiken.

Logo

How To: Hoe werkt de Smart Life App

06-11-23
Door: Lisa Disco

Smart Life is een app die u helpt om slimme apparaten te beheren en te automatiseren. Met Smart Life kunt u verschillende slimme apparaten bedienen, waaronder slimme verlichting, via één enkele app. Als u uw afvraagt hoe de Smart Life App precies werkt of hoe je deze installeert, dan is deze How To voor u! Hier volgt een uitgebreid stappenplan om u op weg te helpen met de Smart Life App.

+3173-7041101
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur