Nu besteld, morgen in huis!
5 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9,2
LedstripKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
webwinkelkleur

Led strip informatie

Alles over ledstrips in de auto aansluiten

11-01-23

Wist u dat ledstrips niet alleen in huis en in de tuin gebruikt kunnen worden? Ze kunnen ook meer sfeer geven aan het interieur van uw auto. In dit artikel vertellen we u de mogelijkheden en leggen we uit hoe u het beste ledstrips in de auto kunt aansluiten.

Led driver aansluiten zonder technische kennis

06-07-22

In dit artikel leert u, zonder technische kennis, een led driver aansluiten in een stroomkring.

We leggen uit wat een led driver is, wanneer u er een nodig heeft en we geven tips bij het aansluiten van de led driver. Zelfs zonder technische kennis bent u in staat om uw ledspots aan te sluiten op een led driver.

Laten we beginnen.

Welke voeding heb ik nodig voor een ledstrip?

09-06-22

Elke ledstrip dient te worden voorzien van spanning. Dit gebeurt in de meeste gevallen met een ledstrip voeding of adapter. Maar niet elke adapter of voeding is geschikt voor uw ledstrip. In dit artikel laten we zien hoe u de juiste voeding voor uw ledstrip kiest, waar u op moet letten en hoe u de maximale belasting van uw ledstrip kunt berekenen.

Led strips aansluiten - serie of parallel

27-08-20

Het aansluiten van een led strip roept vaak veel vragen op. Hoewel het op het eerste oog complex lijkt valt dat best mee. Aan de hand van deze blog gaan we u op weg helpen om zelf uw led strip aan te sluiten.

Neon LED Flex strips - 4 types en vormen

22-01-19

Binnen neon LED flex verlichting bestaan 4 types: Midi recht, Midi rond, Maxi recht en Maxi rond. Om hier meer duidelijkheid over te geven leggen we graag uit wat de varianten van de neon LED strip inhouden, wat de voor- en nadelen zijn en welke keuze het best past bij uw doel. Wij vertellen u bijvoorbeeld welk type het meest geschikt is wanneer u scherpe bochten wenst te maken maar ook welke Neon led strip u nodig heeft om het klassieke neon effect na te bootsen.

Verschil tussen Basic, Premium en Pro led strips

23-07-18

Voor vrijwel alle soorten led strips bieden wij Basic en Premium versies aan, voor sommige led strips zelfs ook Pro led strips. Deze verschillende soorten strips beschikken over andere eigenschappen waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen. Toch zijn er ook veel overeenkomsten waardoor de juiste keuze niet altijd voor de hand liggend is. In dit artikel leest u alles over de verschillen tussen Basic, Premium en Pro strips en waar u op moet letten bij het maken van de juiste keuze.

Aluminium led strip profielen

14-05-18

Led strips komen het beste tot hun recht als ze worden toegepast als indirecte verlichting. Wanneer ze in het zicht worden geplaatst dan zorgen aluminium led strip profielen voor een fraaie afwerking. De profielen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten; van hoekmodellen tot rechte modellen en van breed tot smal. Ook bieden we de aluminium led profielen aan in langere lengtes tot wel 4 meter. Het profiel zelf bestaat dan uit losse 1 meter profielen, maar de diffuse afdekkap die eenvoudig op de profielen geklikt kan worden heeft één aaneengesloten lengte.

Achtergrond: aquarium LED verlichting

08-03-18

De aquarium LED verlichting strips van LedstripKoning zijn al geruime tijd toonaangevend binnen het segment. De prijzen zijn bijzonder scherp en de kwaliteit van de producten is goed. Tevens worden de producten continue doorontwikkeld en het assortiment steeds verder uitgebreid.

Nieuwe Milight 3.0 App

09-01-17

Vanaf 10 januari 2017 worden alleen nog maar Wifi modules van de nieuwste generatie uitgeleverd. Deze nieuwe Wifi modules zijn geschikt voor de Milight 3.0 App. Wat u met deze App kunt leest u in deze blog.

+3173-7041101
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur