Nu besteld, morgen in huis
5 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
LedstripKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.
Daarom
LedstripKoning
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

RGB Pro led strips

Kies een categorie:

Professionele led strips RGB Pro 1 t/m 10 meter

Met deze meerkleurige RGB Pro led strips kunt u de kleuren rood, groen en blauw en de mengkleuren hiervan maken. De Pro strips zijn vanwege hun hoge aantal leds per meter speciaal voor de veeleisende consument of de professionele gebruiker op de zakelijke markt. U heeft keuze uit 96 leds per meter of 120 leds per meter. Dit hoge aantal zorgt voor een strakke lichtlijn, waarbij de individuele leds niet of minimaal zichtbaar zijn. Als u deze led strips combineert met een professioneel led strip profiel wordt de lichtlijn nóg strakker. Uniek aan de RGB Pro led strips is dat ze van 1 t/m 10 meter verkrijgbaar zijn, terwijl de ‘gewone’ RGB led strips maar tot 5 meter reiken.

RGB ledstrips in de keuken

RGB Multicolor led strips in losse strips of complete sets

Zoals u van ons gewend bent bestaat ook het RGB Pro assortiment uit losse strips en complete sets. Bij zo’n complete set ontvangt u diverse accessoires voor het aansluiten en gebruiken van uw led strips. Denk aan een (afstand)bediening, adapter en aansluitkabels. Bij de losse strip ontvangt u geen aansluitmateriaal en bedieningsmateriaal. De losse RGB Pro led strip is echter wel voorzien van een reeds gesoldeerde stekker.

Meerkleurige Pro led strips SMD 4040 en SMD 5050

Ons RGB Pro assortiment bevat producten van uitermate hoge kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van SMD led van het merk Epistar. Het zijn standaard 24 volt led strips. De Pro 96 strips zijn van het type 5050, wat wil zeggen dat de individuele leds een diameter van 5 mm hebben. De Pro 120 led strips hebben type 4040, met een diameter van 4 mm dus. Dit vanwege het simpele feit dat de leds nauwer op elkaar zitten. Bij het type 4040 is de lichtopbrengst het hoogst.

Verkrijgbaar in IP67 voor buitengebruik van led strips

Zowel de losse strips als de complete sets zijn verkrijgbaar met een stofdichte IP20 coating, een spatwaterdichte IP65 coating, of een volledig waterdichte IP67 coating voor buitengebruik. Bij de laatste is niet alleen de led strip waterdicht, maar ook de meegeleverde accessoires. De IP67 strips hebben een extra holle coating. Daardoor is de waterdichte siliconen bescherming minder dik, en ontstaat er gen kleurvervorming.

Heeft u behoefte aan een ledstrip met een nog strakkere, dotless lichtlijn en een extra hoge lichtopbrengst? Dan zijn onze RGB COB led strips ook zeker het overwegen waard!

+3173-7041101
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur