Nu besteld, morgen in huis
5 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
LedstripKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.

RGBW Pro led strips (SMD 5050)

Maak uw keuze:

RGBW Pro kenmerkt zich door het feit dat er een zeer goede kwaliteit led op de ledstrip zit, namelijk de Epistar SMD 5050. De 96 Epistar leds per meter zorgen ervoor dat de lichtopbrengst zeer hoog is, zodat de strip erg geschikt is voor de professionele gebruiker. U heeft de keuze uit een RGB strip met warm witte of helder witte tint. 

 • Professionele RGBW ledstrips met 96 leds p/m
 • Meerdere bedieningsmogelijkheden
 • Complete sets en losse strips beschikbaar
 • Tot wel 10 meter in één lange lengte
 • Keuze uit Warm wit en Helder wit in combinatie met RGB
 • Waterdichte opties

RGBW Pro: voor de professional en veeleisende gebruiker

RGBW Pro ledstrips zijn uitermate geschikt voor professioneel gebruik binnen- en buitenshuis. De zeer hoge lichtopbrengst van de strips en het feit dat ze dimbaar zijn, geeft tal van mogelijkheden. De hoge lichtopbrengst komt door de krachtige 96 leds p/m. We hebben reeds complete sets met keuze opties voor u samengesteld. Deze sets bevatten alles wat u nodig heeft om de ledstrip correct aan te sluiten en te bedienen. Wilt u liever alles liever zelf samenstellen of wilt u uw huidige verlichting uitbreiden? Dat is ook mogelijk. Alle losse strips, voedingen en bedieningen zijn ook los verkrijgbaar.

De RGBW Pro bestaat uit 96 Epistar SMD 5050 leds per meter. Dit type led dankt haar naam aan het feit dat de individuele leds een diameter van 5 mm hebben. Dit betekent dus dat de leds zeer nauw op elkaar zitten en een hoge lichtopbrengst kunnen leveren.

Verschillende kleuren licht

Wanneer het op verlichting aan komt, is de ene kleur wit de andere niet. Warme wittinten worden vooral gebruikt als accent- en sfeerlicht om gezellige en ontspannen sfeer op te roepen. Warm wit licht is daarom ook een logische wittint om te gebruiken in bijvoorbeeld een slaapkamer of een woonkamer.

Koel wit of koud wit kan ook gebruikt worden als accentlicht, maar heeft een hele andere uitstraling dan warm wit licht. Koel wit licht combineert vaak beter met een moderne en strakke inrichting, maar heeft ook nog extra toegevoegde functionele waarde. Hoe kouder het witte licht namelijk is, hoe meer de lichtintensiteit die wordt ervaren omhoog gaat.

In ruimtes waar gewerkt wordt, zoals op een aanrechtblad of bijvoorbeeld aan een bureau, wordt daarom vaak voor een koeler of zelfs een koud wit licht gekozen, om het zicht nog verder te verbeteren. Helder wit licht zit tussen warm wit licht en koud wit licht in en kan dan ook een verstandige keuze zijn om sfeer met functionaliteit te combineren. 

Hetzelfde geldt voor buiten: wanneer u een led strip wilt gebruiken voor maximaal, functioneel licht dan kunt u het best kiezen voor een ledstrip die ook een koeler wit licht kan geven.

Gekleurd RGB-licht kan de sfeer in een binnen- of buitenruimte compleet veranderen. Dit licht wordt niet gebruikt als functioneel licht, maar als indirect accentlicht om precies die sfeer te scheppen die u in gedachten heeft.

Multicolor en Warm Wit

Naast de RGBW Pro strip met helder wit is er ook een RGBW Pro strip beschikbaar met warm wit. Hiermee heeft u dezelfde mogelijkheid om iedere kleur te maken. Deze RGBW strip heeft echter niet het functionele helder wit, maar het sfeervolle, gezellige warm wit. Handig voor als u niet iets wilt uitlichten, maar de ruimte een gezellige uitstraling wilt geven. 

Multicolor en Helder Wit

Één van de 2 soorten RGBW Pro led strips kan naast alle kleuren ook de wit tint helder wit creëren. Ideaal als u behalve kleur ook soms wilt afwisselen met een functionele witte tint. Helder wit is namelijk uitermate geschikt om bijvoorbeeld bij te klussen of lezen. Als u een winkel heeft, kan u met de helder witte tint uw producten of andere zaken uitlichten. Tegelijk heeft u de mogelijkheid om een perfecte sfeer te creëren die bij uw winkel past, omdat u iedere kleur kunt maken.

+3173-7041101
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur