Nu besteld, morgen in huis!
5 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9,2
LedstripKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
webwinkelkleur

Warm wit Pro led strips

Kies een categorie

Professionele Warm Wit Pro led strips 

Onze pro led strips beschikken over een aantal eigenschappen waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor de professional en de veeleisende gebruiker. Zo bevatten de professionele PRO 240 led strips 240 Epistar leds per meter van het type 2216. De PRO 420 led strips beschikken over 420 leds per meter van type 2110 SMD. Daarnaast is de CRI waarde >90 en worden ze standaard geleverd in 24 volt. Vanzelfsprekend zijn ze uitgevoerd met originele, goed klevende 3M tape en voorzien van reeds gesoldeerde stekkeraansluitingen.

Kleurechte, professionele led strips: CRI >90 en 2700K (warm wit)

De professionele warm witte pro led strips hebben een CRI van >90 wat betekent dat ze zeer kleurecht zijn. CRI staat voor Color Rendering Index en hoe hoger de waarde, hoe beter. Bij led verlichting met een hoge CRI oogt het verlichtte object zo natuurlijk mogelijk. Het licht van deze dimbare warm witte led strips van 2700 Kelvin oogt hierdoor erg natuurgetrouw; niet geel, niet wit, maar écht warm wit. Dit kan bijvoorbeeld belangrijk zijn voor winkels, showrooms of voor iedereen die hoge eisen stelt aan zijn verlichting.

Pro led strip met 240 of 420 leds p/m van A-merk Epistar

Door het hoge aantal van 240 en 420 leds per meter hebben de PRO led strips een zeer hoge lichtopbrengst. Tevens staan de leds erg dicht bij elkaar waardoor het lichtbeeld al snel egaal oogt. Bij professioneel gebruik wordt standaard gebruik gemaakt van led profielen. Met 240/420 leds p/m ontstaat zelfs bij een laag model profiel, een strakke lichtstrook waarbij de individuele leds niet zichtbaar zullen zijn. Dit maakt de professionele Pro ledstrip geschikt voor zeer veel toepassingen. De led strips zijn tevens ook dimbaar.

Zowel LED type 2116 als 2110 zijn klein van formaat en hebben een goede basis om te koelen. Hierdoor kunnen de leds dicht op elkaar worden geplaatst, zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur door oververhitting. Uiteraard is ook de PCB van voldoende dikte om de warmte af te kunnen voeren.

Voor binnen en buiten gebruik, standaard in 24 volt

Zoals u van ons gewend bent bieden wij deze led strip aan in zowel IP20, IP65 en IP67. De IP67 strips zelf zijn volledig IP68, alleen de stekkeraanslutingen niet. Daarom krijgen ze een IP67 rating en zijn ze geschikt voor alle omstandigheden, behalve langdurig gebruik onder water.

Zoals u van professionele led strips mag verwachten, werken ze standaard op 24 volt. Hiermee kan de gehele lengte van stroom worden voorzien zonder dat er lichtverlies optreedt. Zelfs met het hoge aantal van 240 leds per meter. Omdat ze leds van A-merk Epistar zijn zijn ze zeer efficiënt. Dit betekent een hoge lichtopbrengst en een relatief laag energieverbruik. 

+3173-7041101
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur