Led strip 5 meter

Led strips in diverse lengtes

Led strips zijn verkrijgbaar in vele verschillende lengtes variërend van 1 meter tot aan 50 meter. Dat klinkt veel, maar wanneer u het wenst kunt u nog veel verder gaan met uw led strips. Ledstrips worden namelijk steeds verlengd om zo langere lengtes te kunnen krijgen. Dat wordt gedaan door lengtes van 5 meter steeds aan elkaar te koppelen. In de praktijk ziet men daar bijna niets van, alleen heeft men er doorgaans een extra voeding voor nodig. De langste led strip uit één stuk geleverd door LedstripKoning is 5 meter. Langere lengtes uit 1 stuk zijn namelijk niet verkrijgbaar in de gewenste kwaliteit, maar met 5m ledstrip kunt u iedere lengte creëren die u wenst.

Led strip van 5m komen in diverse kleuren

Warm wit is een kleur die veelal overeenkomt met halogeenverlichting. De kleur bevat meer geeltinten (circa 2700 Kelvin) en voelt daardoor warmer aan.

Warm witte led strips 5 meter

Koud wit is vooral praktisch en functioneel licht. Het benadert daglicht (5500 Kelvin) en is daardoor praktischer op plaatsen waar u veel licht nodig kunt hebben.

Koud witte led strips

 Is warm wit net te warm en gezellig, en koud wit net te koud en te kil? Dan is helder wit de perfect middenweg! 4000K, een neutrale kleur die geschikt is voor vele toepassingen. 

Met Dual White led, ook wel instelbaar wit genaamd, kunt u zelf de gewenste kleur wit 'mengen'. Op de strip zijn namelijk zowel warm witte als koud witte leds aanwezig.

RGB staat voor de primaire kleuren Rood, Groen en Blauw. Door deze kleuren te mengen kunnen alle kleuren gemaakt worden die u wenst, circa 16 miljoen.

RGBW is een aanvulling op RGB kleuren. Het bevat een aparte led met de kleur warm wit. Hierdoor kunt u alle kleuren maken en direct schakelen naar warm wit.

RGBWW staat voor multicolor (RGB) en twee keer wit (W en W). Twee keer wit betekent in dit geval dat deze strips zowel warm als koud witte leds bevatten. 

COB led strips zijn ledstrips met een egale, strakke lichtlijn en extra veel leds per meter. Ook wel dotless ledstrips genoemd. Verkrijgbaar in helder en warm wit.

Ons assortiment led strips 5 meter

LedstripKoning heeft in haar assortiment diverse kant en klare led strips sets van 5 meter. Per led strip set heeft u de keuze hoe u deze wenst te bedienen, bijvoorbeeld een snoerdimmer, een losse afstandsbediening of met uw smartphone. Tevens kunt u bij de meeste sets ook kiezen voor een bepaalde beschermingsgraad tegen vocht. Dat is wenselijk voor bijvoorbeeld boven het keukenblad, in de badkamer of voor gebruik van de 5 meter led strip buiten. Als accessoire bevelen wij ook ook onze aluminium led strip profielen aan. Deze profielen zorgen voor een egaler licht, mooiere afwerking en betere koeling (en daarmee een langere levensduur).

5 meter RGBW led strip

BASIC - complete set

89,95
RGB multicolor + Warm Wit
36 leds 4-in-1 per meter
Sfeervol, dimbaar licht

5 meter RGBW led strip

PREMIUM - complete set

114,95
RGB multicolor + Warm Wit
72 leds 4-in-1 per meter
Krachtige led strip - dimbaar

5 meter led strip Warm Wit

PREMIUM - complete set

59,95
120 leds p/m - écht warm wit
Complete set - 12V en 24V
Krachtig warm dimbaar licht

5 meter led strip Koud Wit

BASIC - complete set

34,95
60 leds p/m - puur wit
Geheel complete set - 12/24V
Sfeervol dimbaar licht

5 meter led strip Koud Wit

PREMIUM - complete set

54,95
120 leds p/m - puur wit
Geheel complete set - 12/24V
Krachtig dimbaar licht

5 meter RGB led strip

PREMIUM - complete set

64,95
60 leds p/m - RGB multicolor
Complete set - 12V en 24V
Krachtige, dimbare led strip

5 meter led strip Warm Wit

BASIC - complete set

34,95
60 leds p/m - écht warm wit
Complete set - 12V en 24V
Sfeervol warm, dimbaar licht

5 meter RGB led strip

BASIC - complete set

54,95
30 leds p/m - RGB multicolor
Complete set - 12V en 24V
Sfeervolle, dimbare led strip

Langer dan 5m led strip nodig?

Uiteraard is mogelijk veel langere lengtes te maken dan 5 meter. Er worden dan steeds stukken van 5m gekoppeld aan elkaar met een eind strip van 1 tot 4 meter. Ledstrips van het type 'Basic' kunnen tot 20 meter zonder extra voeding. De strips hebben minder leds per meter en vragen zodoende minder voeding. De 'Premium' ledstrips bevatten meer leds per strekkende meter en kunnen zodoende tot 10 meter uitgevoerd worden zonder extra voeding. Meer over basic en premium led strips leest u terug in onze blog "Verschil tussen Basic en Premium led strips?".

Led strip voor speciale toepassingen

Naast led strips onder verdeeld in verschillende kleuren, heeft LedstripKoning ook ledstrips in haar assortiment voor specifieke toepassingen. Deze complete sets zijn zo samengesteld dat ze bijvoorbeeld voldoen aan specifieke wensen als spatwaterdichtheid of bepaalde lengtes. Enkele voorbeelden:

Inspiratie en toepassingen van led strips

Alle inspiratie projecten zijn ingezonden door onze klanten. Wilt u meer inspiratie opdoen, bekijk dan onze inspiratiepagina of onze Pinterest pagina. Heeft u zelf een inspirerend project, meldt deze dan aan via de website!