Nu besteld, morgen in huis
5 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
LedstripKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.
Daarom
LedstripKoning
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Nieuwe Milight 3.0 App

Vanaf 10 januari 2017 worden alleen nog maar Wifi modules van de nieuwste generatie uitgeleverd. Deze nieuwe Wifi modules zijn geschikt voor de Milight 3.0 App. Wat u met deze App kunt leest u in deze blog.

Milight App voor Wifi lampen

Het is zover, er is een nieuwe Milight App beschikbaar voor onze Wifi modules. Deze Milight App wordt de standaard voor onze nieuwe Milight Wifi modules. Onze uitleg over de oude Milight 2.0 App blijft beschikbaar op onze website. Wanneer u Milight Wifi lampen heeft aangeschaft met een Wifi module is het zaak de led verlichting in te stellen en te configureren zodat u zelf de lampen kunt bedienen via de App.

Nieuwe functies in de 3.0 App

Met de Milight 3.0 App beschikt u over de volgende functionaliteiten:

 • Indeling in zones
 • Verlichting in en uitschakelen
 • Nachtverlichting Kleuren opslaan in één van de 5 geheugenplaatsen
 • Programma’s instellen

App ontwikkeld door Milight

Milight Wifi verlichting vindt wereldwijd aftrek en wordt geproduceerd in China. Voor de aansturing van uw Wifi lampen zijn diverse Apps beschikbaar, maar ontwikkelaar mingjie Lin vond het tijd om de oude MIlight 2.0 App te verbeteren. De Milight 3.0 App is de opvolger van de eerste Milight App. Mingjie Lin (Milight) heeft ruim een jaar aan de App gewerkt, maar regelmatig vinden er updates plaatst om het gebruik te verbeteren.

Wat heeft u nodig voor de App?

Om gebruik te maken van de 3.0 App heeft u natuurlijk Milight Wifi lampen nodig. Daarnaast dient u te beschikken over een nieuwe generatie Wifi module, namelijk de Ibox1 of Ibox2. Op het moment van schrijven leveren wij al de nieuwe Wifi module uit. Dit is zowel van het type Ibox1 en Ibox2. De nieuwe generatie Wifi modules zijn gemakkelijk te herkennen aan de witte sticker op de Milight module, de vorige generatie had een zwarte sticker. Wifi module Ibox1 beschikt zelf over een RGB lamp, een leuke toevoeging. Naast de App, een lamp en de Wifi module dient u ook te beschikken over een smartphone of tablet met de volgende eigenschappen:

 • iOS: 7.0 of nieuwer
 • Android: 4.1 en hoger

Handleiding Wifi lampen aansluiten

Uiteraard worden onze Wifi modules geleverd inclusief handleiding. Echter zijn wij van mening dat de meegeleverde Engelstalige handleiding niet voor iedereen toereikend is. We hebben de App de laatste tijd dan ook uitgebreid getest en op basis van onze ervaringen hebben we een eigen handleiding geschreven. Onze Milight 3.0 App handleiding bevat een duidelijke omschrijving van de te ondernemen stappen, per stap hebben wij tevens afbeeldingen toegevoegd.

Komt u er met deze informatie toch niet uit, neem dan even contact met ons op.

Milight 2.0 App

Ongeveer een jaar na de introductie van de Milight 3.0 App constateren wij dat de Milight 2.0 App niet meer wordt ondersteund door de bouwer van de App. Momenteel is de App niet meer beschikbaar in de Play Store. Het is echter nog wel mogelijk uw Milight verlichting te bedienen via andere Apps. ook kunt u uw huidige Wifi module upgraden naar de module met firmware V6, geschikt voor de 3.0 App.

09-01-17
Led strip informatie faq
Gemaakt door Krijn Ermerins
+3173-7041101
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur