U bent hier:

Zigbee led strips sets - Philips Hue compatible

De Zigbee controller is voor mensen die reeds Philips Hue hebben, en hun Philips Hue App graag willen laten communiceren met een led strip van LedstripKoning of een ander merk led strip die ze hebben aangeschaft, omdat Philips Hue behoorlijk duur is. Met deze Zigbee controller van Gledopto kunt u onze led strips, scherper geprijsd en met een hoger aantal leds per meter, compatibel maken met uw Philips Hue Bridge en App.

  • Om Philips Hue compatibel te maken met led strips van een alternatief merk.
  • Losse controllers of Complete sets met led strips
  • Voor RGBW(W), Dual White en Koud/Warm/Helder witte led strips
  • Ook compatibel met Amazon Alexa en Ikea Trädfri

Led strips als alternatief voor Philips Hue

U heeft eerder Philips Hue aangeschaft, en bent hier best wel tevreden over. Nu wilt u uitbreiden, maar beseft u zich dat Hue led strips toch wel duur zijn en er toch een meer aantrekkelijke optie moet zijn. Klinkt dit u bekend in de oren? Dan is de Zigbee controller wellicht wat voor u. Zigbee is een domotica protocol voor slimme verlichting, om verschillende netwerken met elkaar te laten communiceren. Hiermee kunt u dus led strips van LedstripKoning compatibel maken met uw Hue app en Hue bridge. Zo kunt u ze dus alsnog samen besturen. 

Losse Zigbee controllers én complete led strip sets 

Behalve complete led strip sets met alle benodigdheden inbegrepen, verkopen we ook losse Zigbee controllers. Dit is interessant als u bijvoorbeeld al een led strip van een alternatief merk dan Hue heeft gekocht, maar zich nu beseft dat u deze niet zomaar met uw Hue app kunt laten communiceren, en dus een losse Zigbee controller nodig heeft. In beide gevallen is het monteren eenvoudig. U plaatst de controller tussen de led strip en de adapter. Tevens koppelt u de controller aan uw Hue Bridge. 

Kwalitatieve led strips van LedstripKoning

Onze led strips kennen een aantal pluspunten. Ten eerste hebben ze door het hoge aantal leds per meter een hogere licht egaliteit dan led strips van Philips Hue. U kunt kiezen tussen een Basic led strip of een Premium led strip. Het aantal leds per meter bij Basic en Premium is afhankelijk van de lichtkleur, met een maximum van wel 120 leds per meter! Bovendien zijn ze scherper geprijsd. Bovenal bieden wij complete plug & play-sets waar alles op en aan zit wat u nodig heeft om uw led strips te installeren en monteren; Een adapter, de led strip, de Gledopto Zigbee controller, en bijbehorend bevestigingsmateriaal. 

Led strips in diverse kleuren

We verkopen de losse Zigbee controllers en complete sets met Zigbee controllers voor diverse kleuren led strips. De beschikbare kleuren zijn RGBW(W) led strips, Dual White led strips en Warm/Koud/Helder witte led strips.