Nu besteld, morgen in huis
5 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
LedstripKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.
Daarom
LedstripKoning
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Balie verlichting

Wanneer u een eerste indruk wilt maken, speelt de balie verlichting een belangrijke rol. Het is vaak het eerste wat een klant ziet en kan een toon zetten voor de gehele ervaring. Hier delen we inzichten en ideeën hoe u met effectieve balie verlichting een professionele omgeving creëert.

Waarom is balie verlichting belangrijk

Balie verlichting kan niet alleen gebruikt worden voor praktische verlichting. Het benadrukt ook het ontwerp van uw ontvangstruimte. Of u kunt zelfs uw logo extra laten uitlichten op uw balie. Een goed verlichte balie zorgt voor een prettige sfeer in uw zakelijke ruimte en kan een warm welkom bieden.

Hoe kiest u de juiste verlichting?

Lichtintensiteit en kleurtemperatuur: het is belangrijk dat u kiest voor ledverlichting die voldoende licht biedt zonder overweldigend te zijn. De kleurtemperatuur moet warm genoeg zijn om een uitnodigende sfeer te creëren, maar moet ook aanpasbaar zijn zodat het bij elke sfeer kan passen.

Stijl en ontwerp: De verlichting moet overeenkomen met het design van de balie en het interieur. Bij LedstripKoning heeft u de keuze uit allerlei kleuren en soorten ledstrips. U kunt ook altijd kiezen voor onze RGBWW ledstrips die alle kleuren en wit kunnen creëren.

Duurzaam en energie-efficiënt: Kies ledstrips die niet alleen duurzaam zijn maar ook energie-efficiënt. Dit vermindert de operationele kosten en ondersteunt de duurzaamheidsinitiatieven.

Hoe kiest u de juiste verlichting?

Bekijk de mogelijkheden

Laat u inspireren door de prachtige voorbeelden van balieverlichting die we hier laten zien. Deze foto's laten de verschillende mogelijkheden zien van onze led verlichting en hoe de juiste keuzes in lichtintensiteit, kleurtemperatuur en stijl niet allen de functionaliteit, maar ook de sfeer van de balie en werkomgeving versterken. Of het nu gaat om het accentueren van uw logo met indirecte verlichting of het creëren van een uitnodigende sfeer met warme kleurtemperatuur, elke afbeelding laat zien wat er allemaal mogelijk is om uw balie te verlichten. Ontdek hoe onze duurzame energie-efficiënte led oplossing uw balie kan transformeren. Mocht u er zelf niet uitkomen en weet u niet welke u nodig heeft voor uw balie, dan staat ons team voor uw klaar en helpen ze u graag

Ledverlichting balie
Balie met ledstrips
ledstrip balie
Balie ledstrips

Leg contact met ons team, zij helpen u graag verder!

Robin

Laura


+3173-7041101
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur