Nu besteld, morgen in huis
5 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
LedstripKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.
Daarom
LedstripKoning
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Wat zijn led strips?

Led strips zijn flexibele licht strips die verkrijgbaar zijn in allerlei soorten en maten. De juiste maat zit er altijd bij want ze zijn eenvoudig zelf op iedere lengte af te knippen. De leds op goede kwaliteit led strips staan bekend om hun hoge lichtopbrengst en lage energieverbruik. Onze strips zijn standaard voorzien van een 3M plakstrip op de achterzijde waardoor installatie erg makkelijk is.

Waar worden led strips toegepast?

Omdat led strips klein zijn van formaat kunnen ze daadwerkelijk overal geplaatst worden. Als indirecte verlichting komen ze het beste tot hun recht. Veel gebruikte toepassingen zijn dan ook achter een koof, achter de TV, in een (vitrine) kast, onder de keukenkastjes en in een verlaagd plafond. Maar ook bovenop de kast, langs de dakrand en in etalages worden led strips volop gebruikt.

Inspiratie nodig?

Dat de mogelijkheden van de toepassing van ledstrips geen grenzen kennen, hebben we inmiddels ondervonden. Door de jaren hebben hebben vele klanten hun LED verlichting projecten met ons gedeeld. Van kunstwerken tot aan boten. Van woonkamers tot aan aquaria. Het heeft ervoor gezorgd dat we nog betere producten zijn gaan ontwikkelen en meer plug en play sets zijn gaan aanbieden. We laten ons ook graag door u inspireren! Maar uiteraard delen we de projecten van onze klanten ook graag met iedereen. Vandaar dat wij een groot aantal toepassingen ook een eigen plek op onze website hebben gegeven. Bekijk de verhalen maar eens en laat u inspireren.

Waarvan is een ledstrip gemaakt?

Een ledstrip is niet alleen een technisch product, zo ziet hij er ook uit. Een ledstrip is als het ware een flexibele printplaat waarop LEDS zijn gesoldeerd. LedstripKoning gebruikt voor de strips Epistar SMD LEDS. SMD staat voor Surface Mounted Device techniek. Er worden 2835 of 5050 LEDS toegevoegd aan de strip. Deze codering staat letterlijk voor de afmeting van het toegepaste LED.

Verschillende soorten ledstrips

Uiteraard zijn de ledstrips in vele verschillende lengtes verkrijgbaar die eenvoudig zijn in te korten of te verlengen, maar technisch gezien zijn er ook nog mogelijkheden en of keuzes te maken:

Veel gestelde vragen over ledstrips

Door de jaren heen hebben we veel vragen mogen ontvangen. De meeste zijn soms eenvoudig te beantwoorden. We zetten er een paar voor u op een rij. Door op de vraag te klikken, komt u bij het antwoord uit.

Zijn ledstrips ook iets voor mij?

Jazeker! We bieden zoveel keuze dat u altijd inspiratie opdoet voor uw toepassing. Van dynamische multicolor (RGB) led strips, tot sfeervolle warm witte strips. Van ultra moderne RGBW strips, tot duurzame en kleurrijke aquarium verlichting. Wij hebben al deze verlichting reeds zorgvuldig geselecteerd, de enige beperking is nu uw eigen fantasie! Heeft u tips nodig voor de aanschaf van ledstrips, lees dan ook zeker even onze 10 aankooptips voor het kopen van ledstrips door.

20-07-15
Led strip informatie faq
Gemaakt door Salomee Keus
+3173-7041101
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur