Nu besteld, morgen in huis
5 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
LedstripKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.
Daarom
LedstripKoning
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Led strips op batterij

Kies een categorie

Deze complete led strip op batterij sets, ook wel led strips met accu genoemd, zijn voorzien van een krachtige accu. Deze led verlichting is daardoor prettig in gebruik. U heeft keuze uit verschillende soorten led strips: RGB, RGB neon, RGBW, RGBWW, warm wit, helder wit en Dual White. De verwachte brandduur op de batterij bij gemiddeld gebruik wordt overal vermeld.

 • Zorgvuldig samengestelde led strip sets incl. krachtige batterij en oplader
 • Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 5 meter
 • Keuze uit diverse afstandsbedieningen en dimmers

Bekijk onze led verlichting inspiratiepagina om diverse toepassingen te bekijken. Denk aan led strips in de woonkamer, in meubels, op een boot of in de caravan. Vaak ook mogelijk op batterij.

Draadloze led strip op batterij: veel licht en mobiel

Ledstrip op batterij accu voor buiten

Bij een draadloze led strip op batterij is het zoeken naar de juiste balans tussen de lengte van de strip, de lichtopbrengst en de capaciteit van de accu. Dus ook het type led en het aantal leds per meter bepalen hoe lang u kunt genieten van uw fraaie led verlichting op batterij. Wij spreken van Basic en Premium led strips waarbij de Premium strips meer leds per meter hebben dan de Basic strips. Natuurlijk geeft dit meer licht maar in combinatie met de batterij verkort het ook de maximale brandduur.

Met onze complete sets denken wij de juiste balans te hebben gevonden tussen brandduur, lichtopbrengst en het formaat van de batterij. U kunt eenvoudig zelf bepalen welke set het meest geschikt is voor uw toepassing. U kunt kiezen voor sfeervol warm wit, modern helder wit en Dual White, ofwel instelbaar wit. Daarnaast bieden we ook veel kleurrijke opties aan: RGB , RGB neon, RGBW en RGBWW voor als u werkelijk over alle lichtkleuren wilt beschikken, waar u maar wilt.

Onderdelen led strip sets op batterij

Onze hoogwaardige Lithium-ion accu is beschikbaar in 12 volt en 24 volt uitvoering. Hiermee sluit hij perfect aan bij ons gehele assortiment led strips met accu. De capaciteit is respectievelijk 82 Watt en 96 Watt terwijl het formaat relatief klein gehouden is. Hiermee is de led strip op batterij eindelijk lekker praktisch toepasbaar. De batterij is voorzien van een aan/uit schakelaar en een aan/uit indicatielampje. Standaard wordt er een oplader meegeleverd en hij bereikt makkelijk 500 laadcycli.

De dimmers en controllers kiezen we ook uit op formaat, maar we kijken ook naar mogelijkheden en bedieningsgemak. Ook bieden we als optie het uitgebreidere 4-zone systeem aan. Hiermee kunt u namelijk meerdere afzonderlijk geplaatste led strips bedienen met 1 afstandsbediening. U bedient ze vervolgens tegelijkertijd of afzonderlijk van elkaar. Of via de App, die mogelijkheid is er ook.

Waarom led strips op batterij?

Accu voor ledstrips

Er is veel vraag naar led strips op batterijen. De belangrijkste reden hiervoor is dat het draadloze led strips zijn. Men wil immers niet beperkt worden in het gebruik van ledstrip vanwege een ontbrekend stopcontact, of omdat er geen stroom in de buurt is. Led strips werken op 12 en 24 volt waardoor ze vrijwel niet aan te sturen zijn met standaard batterijen. Dit komt doordat de standaard batterijen een te lage capaciteit hebben. Dit betekent dat het led licht snel zal doven, iets wat natuurlijk niemand wil. Daarom is het belangrijk om goed na te gaan hoe lang een bepaald type strip met een specifieke lengte meegaat op 1 batterijlading.

Natuurlijk hoeft u dit niet zelf te doen. Wij hebben dit reeds gedaan voor onze meest populaire led strips. Deze strips vormen het assortiment draadloze led verlichting op batterij. Deze kunnen gebruikt worden zonder dat u rekening hoeft te houden met stroom en stopcontacten. Ze zijn daarom bijvoorbeeld erg goed te gebruiken als kastverlichting, of als verlichting voor mobiele objecten. U kunt zowel draadloze led strips met een krachtige, maar compacte 12V batterij (accu), als een eveneens compacte 24V batterij (accu) kopen. Net klein en licht genoeg om nog mobiel te zijn, maar wel met een indrukwekkende capaciteit. Op basis van deze ervaringen hebben we de complete sets samengesteld. De geselecteerde led strips werken allemaal naadloos op deze accu. Of u nu een warm witte, helder witte, Dual White, RGB, RGBW, RGBWW of neon led strip wilt kopen. Aansluiting is erg eenvoudig. Hierdoor is het mogelijk om lang te genieten van uw led strip verlichting, ook zonder stopcontact in de nabijheid.

Led strips op batterij voor buiten

Het is tevens mogelijk om de led strips op batterij buiten te gebruiken. Dit is bijvoorbeeld handig omdat stroom vaak niet direct voorhanden is in de tuin. In dit geval heeft de led strip een vochtbestendige coating. Wilt u led verlichting op accu voor buiten kopen? Kies dan voor de optie 'IP65 beschermd tegen vocht'. Het is in dit geval wel van belang dat de led strips beschut geplaatst worden en de accu geen regen kan vangen.  

Ledstrips zonder stroom


+3173-7041101
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur